Shiatsu tanfolyam -Legyél Te környezeted kedvence a shiatsu segítségével

[PDF]

Shiatsu alap tanfolyam

   

Shiatsu alaptanfolyamok 2020-ban,
( felnőttképzési nyilvánt.sz: 00368-2013 )
 

 

A Shiatsu a hagyományos keleti orvoslásra épülő alternatív gyógyító eljárás. Segít megteremteni és fenntartani testünk energiakeringésének harmóniáját, ezáltal egészségünk megtartását.

 

A shiatsu az embert egészében tekinti, testi, lelki, szellemi egységben látja . A shiatsu szelíd módszer, amivel partnerünk külső, és belső egyensúlyának létrejöttét, és fenntartását tudjuk támogatni.

 

A shiatsu-terápiában alapvetően az akupresszúrás pontok és az azokat összekötő energiapályák (meridiánok) kezelése történik. A shiatsu a meridiánok mentén tenyér- és ujjnyomással (akupresszúra) hozza mozgásba az energiát, (Chi vagy Ki).  

 

A kezelés az egész testet érinti, földön, vékony pamut ruhában történik, és különleges, kellemes élményt nyújt. A kezelés közben kialakuló ellazult állapot elősegíti a szervezet öngyógyító mechanizmusának aktiválódását. A kezelések alatt és után nemcsak fizikai testünkben érzünk finom változásokat, hanem lelki állapotunkra is nagyon pozitívan hat.


A shiatsut bárki megtanulhatja, és rendkívül hatékonyan alkalmazhatja családi, baráti körben a betegségek megelőzésére, és az egészség megtartására. A shiatsu megtanulásával igazi kincs kerül birtokunkba. Segíteni tudunk a körülöttünk élőknek, és saját magunknak is. Ezen túlmenően tapasztalatokat szerezhetünk egy újfajta kommunikációról is, változik életszemléletünk, empatikus képességünk fokozódik, érzékenyebbek és elfogadóbbak leszünk általa. A shiatsu remek eszköz a családunkon belüli kapcsolatok elmélyítésére, szeretetünk, gondoskodásunk kifejezésére, mivel a szavakon túli kommunikációval sokszor sokkal több mindent ki tudunk fejezni.  A partnerünknek, szeretteinknek adott figyelmes érintés olyan kapukat nyit meg, ami által jobbá válnak kapcsolataink. Megtapasztaljuk a szeretettel adott érintés csodálatos erejét.


Nagyon hatásos hát és derékfájás, váll és nyakmerevség, izületi fájdalmak, migrén, álmatlanság, kimerültség, szorongás és még sok krónikus betegség esetén.

 

Kinek ajánlom ?

BÁRKINEK, aki szeretne a környezetének örömöt, jól-létet adni, MASSZŐRÖKNEK, akik szeretnék bővíteni ismereteiket egy új kezelési módszerrel.

 

Az alapképzés célja:

Alapvető elméleti ismeretek elsajátítása, és egy komplett shiatsu alapkezelés megtanulása, ami 60 perces teljes testkezelést jelent. A tanfolyam kimondottan gyakorlati jellegű. A hallgatók egymáson gyakorolva tanulják meg a shiatsu alapkezelés fogásait, technikáját, sorrendjét.

 

A képzés anyaga,felépítése:

Egy teljes alapkezelés technikáinak és menetének elsajátítása, begyakorlása.
A shiatsu alapvető szabályai, világnézeti háttere.
Alapvető ismeretek testünk energia-működéséről, és a meridiánokról.

Érzékelési gyakorlatok.
Do-in gyakorlatok (gyógyító önmasszázs és meridián-gyakorlatok)

 

 

A tanfolyam helye:    Kecskemét, Hoffmann János u.10. EYVA Ház
Időtartama:

2020. március 27-28-29.  és

2020. szeptember 11-12-13. 

3 nap, péntek-szombat-vasárnap 9 -18 -ig.,

(24 óra)

Oktató: Vargáné Nóra Shiatsu gyógyász és oktató, gyógymasszőr
Részvételi díj:  35.000 Ft (1460 Ft/óra) ,mely ár a jegyzetet is tartalmazza
Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

 

 

A tanfolyam helye:    minimális 6 fő létszámtól kihelyezett tanfolyamok
Időtartama:

 

3 teljes nap, péntek-szombat-vasárnap 9 -18 -ig.,

(24 óra)

Oktató: Vargáné Nóra Shiatsu gyógyász és oktató, gyógymasszőr
Részvételi díj:  35.000 Ft (1460 Ft/óra) ,mely ár a jegyzetet is tartalmazza
Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

 

Jelentkezés, helyfoglalás:

A tanfolyamra jelentkezni telefonon vagy email-ban lehet, a helyfoglalás biztosítása 10.000 Ft előleg ( mely a tanfolyam díjába beszámít) befizetésével lehetséges.
A részvételi díjból fennmaradó összeg a tanfolyam első napján, a tanítás megkezdése előtt fizetendő. A jelentkezési díjat befizetni az alábbi módon lehet:

  1. személyesen, előre egyeztetett időpontban nálam,
  2. banki átutalással, Bankszámla számom: Erste Bank, 11991119-95884862-00000000 Megjegyzés rovatban kérlek írd be a nevedet.

EGYÜTT OLCSÓBB  !

Ha van barátod, rokonod, párod aki szintén érdeklődik a shiatsu iránt, gyertek ketten, és árkedvezményt kaptok. Páros kedvezménnyel 30.000 Ft/fő a tanfolyam díja.

 

 Jelentkezési határidő:

Amíg szabad hely van a tanfolyamra, de legkésőbb a tanfolyam előtt 5 nappal  (max .16 fő ) (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

 

A tanfolyam sikeres elvégzése után oklevelet kapnak a hallgatók. Az oklevél megszerzése után egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal. 

További shiatsu képzésekről a tanfolyamon lehet érdeklőni.

 

A tanfolyamra hozni kell:

Kényelmes, szabad mozgást biztosító pamut ruházatot, tollat a jegyzeteléshez, valamint enni és inni valót.

 

További információk:

Vargáné Nóra

Telefon: 06 / 30 / 496-9791

kavargane@gmail.com

 

Szeretettel várlak !

 

Telefonszámom:
06-30-496-9791

© 2013 - Minden jog fenntartva norashiatsu.xls.hu • honlapkészítés - XLS.HU