Masszázs mindenkinek! - Gyere és gyógyíts magad Te is, én a legjobb tudásommal segítelek ezen az úton.

[PDF]

Masszázs mindenkinek!

Szeretettel köszöntelek a oldalamon.

 

       

        Elérhetőségem: 30/496-9791

        6000 Kecskemét, Hoffman János u.10. EYVA Ház

 

        

         
 

 

Az érintés mindig is az emberiség egyik legalapvetőbb vágya volt, kiemelt fontosságú az egyén szociális fejlődésében is. A bőrünk a legnagyobb érzékszervünk, és olyan érzékeny, hogy már azt is érezzük, ha egy hajszál hozzáér. Testi-lelki jól-létünk megőrzése érdekében szükségünk van érintésekre. Szociológiai kutatások megállapították, hogy az egészséges lelki egyensúly megőrzésének érdekében napi 18 érintésre lenne szükségünk. Nos azt gondolom még sokat fejlődhetünk ezen a téren !

 

Rohanó életmódunk folyamán elhanyagoljuk az egészséges étkezést, a testmozgást és a pihenést. Ezáltal egyre fiatalabb korban tapasztalhatunk egészség romlást, folyamatos feszültséget. A mindennapi stressz, idegesség rövid idő alatt okozhat pszichoszomatikus alapú testi tüneteket. Fáj a fejünk, a nyakunk, feszül a vállunk, a hátunk, derekunk, nem tudunk aludni, emésztésünk akadozik, és az energiaszintünk olyan alacsonnyá válik, hogy azt érezzük, hogy már csak vegetálunk. A szervezetünk ilyenkor segítségért kiált, és a dolgunk az, hogy meghalljuk.

 

A masszázs az ősi időktől kezdve a gyógyítás természetes módja, elég csak arra gondolnunk, hogy fájdalmas testrészeinket önkéntelenül dörzsöljük, nyomogatjuk.

Szerencsére az elmúlt években egyre többen, egyre többször próbálunk ismét visszanyúlni a természetes gyógymódok irányába, így ismét elfogadott részévé válik a masszázs a betegség-megelőzés és gyógyulás folyamatának.

Hozzáértő kéz érintése által testünk és lelkünk is megnyugszik, a szervezet öngyógyító folyamatai újra beindulhatnak.

 

Magamról:

2007-ban végeztem el a gyógymasszőr tanfolyamot, mely után szinte azonnal gyógymasszőrként dolgoztam a kecskeméti Uszodában, illetve a Megyei Kórház reumatológiai rendelőintézetében. Ez hatalmas szakmai kihívás volt, és nagyon jó lehetőséget adott arra, hogy reumatológiai betegségek kezelésével kapcsolatos tapasztalatot szerezzek.

Mindemellett éreztem, hogy sok esetben a fizikai test masszázsa nem elégséges a gyógyulásban történő előrelépéshez, így figyelmem az alternatív eljárások felé fordult.

Ami rögtön elém jött, és megfogott az a shiatsu volt.

Ezt a fajta masszázst 2009-ben kezdtem el tanulni, és habár 2013-ban Shiatsu Gyógyász Diplomát szereztem, már látom, hogy életem végéig is tarthat ez a tanulási folyamat . A shiatsuba első látásra beleszerettem ,mert azt éreztem, hogy ez lesz számomra a kulcs, az emberekhez való még teljesebb odafordulásban.

 

Gyere és gyógyíts magad Te is, én a legjobb tudásommal segítelek ezen az úton.

 

Tisztelettel és szeretettel várlak !

Nóra

 

 Masszázs árak:

 

MASSZÁZSÁRAK
kinezio tape ragasztás                                      2.000 Ft/testrész  
Cranioszakrális kezelés             8.000 Ft  
30 perces gyógymasszázs        3.500 Ft           

5 alkalmas bérlet 15.000 Ft (17.500 Ft helyett)

30 rerces gyógymasszázs + tape ragasztás      4.000 Ft     5 alaklmas bérlet  18.000 Ft (20.000 Ft helyett)
50 perces gyógymasszázs   5.500 Ft           5 alkalmas bérlet 25.000 Ft (27.500  Ft helyett)
60 perces shiatsu-masszázs            6.500 Ft         5 alkalmas bérlet 28.000 Ft (32.500 Ft helyett)
DO-IN gyakorlás                         1.500 Ft/alkalom        5 alkalmas bérlet 6.000 Ft

 

 

Telefonszámom:
06-30-496-9791

© 2013 - Minden jog fenntartva norashiatsu.xls.hu • honlapkészítés - XLS.HU